• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Portfolio

Bruidsfotografie | Kempff Fotografie

trouwfotografie, bruidsfotografie, huwelijksfotografie

Met grote liefde voor bruidsfotografie leg ik mijn hart en ziel in iedere foto. Mijn stijl kun je omschrijven als romantisch, creatief, ongedwongen en spontaan. Geen moeilijke poses, maar poses waar ik de liefde tussen het bruidspaar vastleg.

Portfolio

Ik heb een selectie gemaakt van mijn favoriete foto’s. Een reportage bestaat vaak uit minimaal 300 foto’s. Foto’s van de voorbereidingen, de reportage, de ceremonie, familie foto’s en het feest. De foto’s voor mijn portfolio zijn vaak foto’s van de reportage.

 

Dat ene moment

Tijdens een huwelijk ben ik ook steeds op zoek naar dat ene moment. Een emotie, zoals een lach of traan bij jullie of familie en vrienden. Zodat je over 10 of 20 jaar nog steeds dat speciale moment en gevoel kan herbeleven.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kempff

 

 

 

bruidsfotograaf