fbpx

Portfolio

Welkom bij Kempff Fotografie

Mijn naam is Ronald en fotograaf bij Kempff Fotografie.

 Sinds 26 maart 2014 ben ik werkzaam als fotograaf en heb mij gespecialiseerd in Trouwfotografie.

Dat begon met het volgen van workshops, een opleiding en een stage van twee jaar om mij te ontwikkelen als Trouwfotograaf. Daarnaast heb ik een een aantal coachingstrajecten gevolgd bij een aantal fotografen. Ik ben ook van mening dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent.

Wat zeggen bruidsaren over Ronald van Kempff Fotografie?

Recensies

Stijl van fotograferen

Tijdens een trouwreportage vind ik het belangrijk dat het bruidspaar zich op hun gemak voelt en dat het niet voelt alsof ze aan het poseren zijn. Maar wat is nou mijn stijl? Ik vind het belangrijk dat de liefde wordt gefotografeerd op een spontane manier. Veel plezier en spontaniteit. Jullie gaan trouwen en deze dag draait om jullie liefde voor elkaar. Ik zal jullie begeleiden met bepaalde poses, maar het moet niet voelen alsof jullie aan het poseren zijn. Tijdens de dag zal ik zoveel mogelijk onopvallend aanwezig zijn en zal mij gedragen als één van jullie gasten. .

Trouwreportage

Hieronder tref je een aantal huwelijksreportages. Dit zijn reportages vanaf de voorbereidingen tot aan het feest. Natuurlijk kan ik jullie niet alle foto’s laten zien. Gemiddeld ontvang je tussen de 300 – 400 foto’s per huwelijksreportage. Wil je meer van mijn werk zien, dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een Investering Voor Later

De mooiste dag van je leven vliegt aan je voorbij en wat overblijft… Een vieze jurk, pijnlijke voeten en vele herinneringen. Over tien of twintig jaar weet je niet meer wat je hebt gegeten en je weet ook niet meer weke muziek er werd gedraaid. Maar over 20 jaar kun je nog wel genieten van alle mooie foto’s. Met Kempff Fotografie investeer je in het vastleggen van al die mooie emoties en gebeurtenissen op een creatieve manier. De mooiste herinneringen gebundeld in een handgebonden album, om door te geven aan je kinderen of kleinkinderen.

Wil je ook mooie foto’s of weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan onderstaand formulier in.

    bruidsfotograaf