fbpx

Film


Trouwfilm Trouwvideografie Bruidsvideografie

Trouwfilm | Bruidsfotograaf | Complete Pakketten

Trouwfilm

Een trouwfilm mag natuurlijk niet ontbreken op jullie huwelijksdag. Naast bruidsfotografie biedt Kempff Fotografie ook Videografie aan. Want is het niet bijzonder om straks de bewegende beelden aan jullie kinderen te tonen? Het moment dat je elkaar het ja woord geeft, of de muziek van de openingsdans. Vele gebeurtenissen die professioneel en vakkundig voor jullie gefilmd worden.

Stijl van Videografie

Bewegende beelden gemaakt met de beste apparatuur om jullie het beste resultaat te leveren. Wij zijn gespecialiseerd in journalistieke videografie en dat houdt in: ” Geen in scene gezette scenario’s “. Echte beelden van emoties en herinneringen, waarbij jullie op een zo natuurlijk mogelijke manier worden vastgelegd. Daarnaast is het mogelijk om een drone in te zetten om vanuit de lucht om bijzondere beelden te maken in 4K.

Videografen

Videografie is een vak apart en daarvoor werk ik samen met twee top videografen. Als team zullen wij professioneel en vakkundig de mooiste beelden voor jullie vastleggen. Doordat wij meerdere bruiloften hebben vastgelegd, zijn wij op elkaar ingespeeld en kunnen wij onopvallend als team te werk gaan.

Trouwfilm | Fotografie & Videografie | Complete Pakketten | Geen bijkomende kosten | Team van Professionals

Ons Aanbod

Het vastleggen van een huwelijksdag is opgebouwd uit vele uren tijdens de huwelijksdag. Maar wil je nu daadwerkelijk een film ontvangen van 8 uur? Om het voor de kijker interessant te houden, leveren wij een clip van van ongeveer vier minuten en een film van ongeveer 50 minuten. Een clip van vier minuten is een perfecte samenvatting van alle hoogtepunten van de dag. Bijzonder leuk om aan alle vrienden en familie te laten zien en een korte clip zal nooit vervelen.

Voordelen

Mooie beelden en de mooiste herinnering voor later

Eén aanspreekpunt waardoor de communicatie makkelijker verloopt

Complete pakketten van foto en videografie

Geen lange poseer sessies, de reportage wordt direct gefotografeerd en gefilmd

Eén team van professionals die op elkaar zijn ingespeeld

Pakketten

Eerlijke en heldere tarieven en geen bijkomende kosten. Onze pakketten starten bij EUR 2.000 en daarbij is alles inbegrepen.

Gratis kennismakingsgesprek

Zes uur fotografie en videografie

1 handgemaakt Toscaans leder album met een houten opbergdoos

Jullie kiezen de foto’s voor het album

1 videoclip van vier minuten en 1 versie van vijftig minuten

Reiskosten binnen de provincie Utrecht zijn inbegrepen

Bekijk hier één van onze 👉🏼 Trouwfilms

Wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Vul dan onderstaand formulier in. Let op de maanden mei tot en met september zijn populairste maanden. Reserveer tijdig om om verzekerd te zijn van mooie beelden van jullie huwelijk.

beste bruidsfotograaf