januari 10, 2016

Trouwalbums

Trouwalbums | Trouwfotograaf Utrecht

trouwalbums, bruidsalbums, huwelijksalbums

De huwelijksreportage is voltooid en de foto’s wil je natuurlijk in een prachtig album geleverd hebben.

Trouwalbum

Mooie foto’s verdienen een mooi album van hoge en professionele kwaliteit. Ik heb dan ook veel beurzen bezocht op zoek naar de juiste leverancier. Uiteindelijk heb ik een aantal leveranciers gevonden, die prachtige albums leveren van hoogwaardige kwaliteit. Hand gebonden albums met haarscherpe afdrukken op speciaal papier.

Werkwijze

Nadat de foto’s zijn bewerkt, stuur ik jullie alle foto’s toe. Het bruidspaar maakt een selectie van de foto’s voor het album. Aan de hand hiervan maak ik een lay-out van het album. Middels speciale software kunnen jullie het album online bekijken. Na jullie goedkeuring, stuur ik alle bestanden door naar de leverancier.

De leverancier controleert eerst alle bestanden op de juiste kwaliteit. De afdrukken worden geprint op hoogwaardig UV gecoat papier. De albums zijn lay-flat albums, dit houdt in dat ze helemaal plat bekeken kunnen worden, waardoor de foto’s het beste tot hun recht komen.

 

Materialen

Trouwalbums zijn leverbaar in verschillende materialen en formaten. Kunstleder, leder, tuigleer, linnen, polyester en zelfs hout. Er is een keuze uit 150 verschillende covers voor je album. Tevens kun je, je album voorzien van plexiglas met een favoriete foto.

Een album is kun je personaliseren naar jouw wens.

 

Optioneel

Ander formaat album. Leverbaar tot in de maat 40×40

Namen geponst of geprint op de cover van het album

Luxe bewaardoos

Ouder albums, leuk om cadeau te geven aan de ouders of getuigen

Op de cover een foto op acryl

Extra pagina’s

Keuze uit diverse kleuren & materialen: zoals hout, leder, kunstleder, linnen.

 

Receptieboek

 

Ben je op zoek naar een uniek receptieboek voor de receptie? Kempff Fotografie levert klassieke albums of gepersonaliseerde albums, voorzien van jouw persoonlijke foto’s. Je kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met een pré wedding shoot, dan geldt er een pakket korting.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

 

Met vriendelijke groet,

Ronald Kempff

bruidsfotograaf