• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Recensies

Bruidsfotograaf | Kempff Fotografie | Recensies:

 

bruidsfotograaf-huwelijksfotograaf-trouwfotograaf

Wat klanten zeggen over Kempff Fotografie:

  • Familie Kriekaard:

Erg prettige fotograaf zoal op de dag zelf als de contactmomenten er omheen. Mooi foto’s geschoten en ook een zeer mooi boek afgeleverd, alles is dan ook naar onze wens en verwachting verlopen. Vol lof over deze fotograaf en wij zouden Ronald ook aan iedereen aanbevelen!

  • Familie Khoenkhoen:

Zonder Ronald was onze bruiloft niet compleet! Behalve dat hij al zijn afspraken nakomt, levert hij geweldig werk! Hij zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak en daardoor de foto’s nog mooier worden! Hij weet de juiste momenten perfect vast te leggen. We hebben zoveel complimenten gehad over hem en de foto’s. Ik raad ieder bruidspaar dan ook aan om Ronald te boeken als fotograaf voor zo’n mooie grote dag.
Komt altijd zijn afspraken na en vindt het helemaal niet erg om extra service te verlenen. Hij arriveert ruim op tijd en vindt het helemaal niet erg om wat langer te blijven. Hij komt met genoeg leuke ideeen en laat alles heel soepel verlopen.

  • Familie Chandini:

Wij hebben voor de selectie van een fotograaf verschillende criteria toegepast. Uiteraard kijk je naar het verleden (het vastgelegde gedeelte van de fotograaf), wat wij naast het professionele gedeelte ook enorm belangrijk vinden is de klik met de fotograaf. Op een van de mooiste dagen in je leven wil je ook leuke mensen om je heen hebben. Ronald van Kempff Fotografie, is een zeer professionele fotograaf, zeer relaxed en makkelijk in de omgang. Ronald Is goed in het uitleggen van zijn visie en ideeën. Bovendien luistert hij goed naar zijn klanten en voel je je als klant zeer op je gemak wat ook weer mooiere foto’s brengt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen Ronald zeker boeken bij toekomstige gelegenheden….

  • Familie van Eekhout:

We zijn zeer tevreden over de fotograaf van onze trouwdag. Ronald heeft veel mooie foto’s gemaakt en heeft deze in een mooi album laten zetten. Hij is flexibel en het contact liep goed. Veel leuke ideeën voor de foto’s en erg graag een mooi album van willen maken. Aangezien onze trouwdag verregende en er eigenlijk geen droog moment was, konden we een paar dagen later nog een korte shoot doen met een zon. Bedankt! Wij zijn zeer tevreden met het proces en het eindresultaat.

  • Familie van Kuijvenhoven:

Wij zijn 8 september 2016 getrouwd en Ronald heeft onze bruidsreportage gemaakt. Echt fantastisch en wat ik zo knap vind, is dat hij op precies het juiste moment, tijdens de ceremonie, de fotos maakte wat heel bijzonder mooie spontane fotos opleverde. Hij is ook een onwijze lieverd die heel prettig en relaxt en zeer proffesioneel werkt. Het boek is prachtig geworden en wij zouden iedereen aanraden om met hem in zee te gaan.

  • Familie van Heteren:

Wij zijn zeer tevreden over Ronald als bruidsfotograaf. Het is fijn om met hem te werken: hij is makkelijk in de omgang, staat open voor suggesties en maakte een mooie reportage. Daarnaast treedt hij niet op de voorgrond; zonder dat je het doorhebt, maakt hij prachtige foto’s. Het contact met hem was ook erg prettig. Een aanrader!

  • Familie van Zufliqar:

Echt mega tevreden met onze bruidsfotos! Ronald heeft rekening gehouden met al onze wensen. De samenwerking verliep heel soepel, goed contact gehouden voor de trouwerij tot en met de grote dag. Werd vooral erg gerustgesteld door Ronald en dat kan elke bruid wel gebruiken. Erg leuke spontane fotograaf! Zeker een aanrader!

 

bruidsfotograaf