fbpx

Recensies

Recensies Kempff Fotografie

Je gaat trouwen en dat is een belangrijke gebeurtenis in jullie leven.

En waar moet je op letten bij een fotograaf? Past de stijl van fotograferen bij jullie? Welke pakketten biedt de fotograaf, is dit met een album of zonder album? Hoe is de dienstverlening geregeld? En last but not least, hebben jullie een klik met de fotograaf. Want de fotograaf is de hele dag aanwezig op deze bijzondere dag.

Kies je voor Kempff Fotografie, dan kies je voor eerlijke bruidsfotografie. Vooraf duidelijke en heldere afspraken en geen kosten achteraf, maar complete pakketten. Daarom vind ik het belangrijk dat een bruidspaar terugkijkt op een positieve ervaring met Kempff Fotografie.

Bron van onderstaande recensies zijn van de Trouwsite “ZankYou” | “The Perfect Wedding” | ” Bedrijfspagina Google”

Trouwen Kasteel Kerkebosch
Familie Jacobs

In 1 woord: fantastisch! Ontzettend leuke en gezellige man die onze dag perfect heeft vastgelegd! Dacht heel erg mee, voldeed aan onze wensen en heeft ons goed aangestuurd tijdens het maken van de bruidsfoto’s. Daarnaast alle mooie, leuke en gekke momenten met bijbehorende emoties weten te vangen in de foto’s. En dat zo onopvallend dat sommige foto’s voor ons echt een verrassing waren. Heel blij met de keuze om Ronald onze mooiste dag vast te laten leggen en een absolute aanrader!!!


Trouwfotograaf Utrecht
Familie de Haan

Ronald heeft onze bruiloft gefotografeerd. Het contact was vanaf het begin tot het eind super prettig.
Ook op de bruiloft was Ronald de fotograaf die je wenst, en dat is ook zeker af te zien aan de foto’s.
We hebben enorm genoten van onze dag en kunnen nu volop na genieten van alle mooie foto’s, gemaakt door Ronald.
Dik 5 sterren verdiend!


Heiraten auf Schloss Neuschwanstein
Familie Jaijairam

Wij hebben Ronald Kempff gevonden via instagram en vanuit daar een afspraak ingepland om een verlovings fotoshoot te doen. Het contact verliep erg soepel en Ronald is reponsief.

Na de eerste kennismaking voelde het meteen goed. Ronald geeft je een vertrouwd gevoel en denkt heel goed met je mee. Zo kwam hij met suggesties waarop wij zelf niet zouden komen.

De fotoshoot zou plaatsvinden in Duitsland en zou 2 dagen duren. De gedachte dat er een fotograaf de hele dag bij je zal zijn was wel eng. Vanaf het moment dat Ronald bij ons in de auto instapte, tot aan het afzetten, voelde erg comfortabel. Het leek alsof we elkaar al jaren kende en dat we familie zijn.

Tijdens de shoot was Ronald erg meedenkend. Als we een mooie locatie naderde, kwam hij enthousiast zeggen ‘stop, stop, dit is een mooie locatie, we gaan hier shooten!’ Wij zagen niet direct in waarom dit een mooie locatie zou zijn, maar nadat we de geschoten foto’s zagen dachten we allebei “wauw”. Dit is een stukje ervaring en inzicht die Ronald tot een goede fotograaf maakt. Ronald heeft geen “9 tot 5” mentaliteit en probeerd altijd het beste uit een shoot te halen. Daardoor moesten we soms een pose 2-3 keer overnieuw doen, maar dan heb je gegarandeerd prachtige foto’s! Het was een geweldige ervaring en uiteraard hebben wij Ronald voor onze bruiloft geboekt!

Zoeken jullie een flexibele, betrouwbare, meedenkende fotograaf die alles uit de kast haalt om je een geweldige ervaring en foto’s te bezorgen? Dan zou ik zeker in gesprek gaan met Ronald Kempff

Ronald Kempff, heel erg bedankt en tot snel!


bruidsfotograaf culemborg
Familie van Heteren

Wij zijn zeer tevreden over Ronald als bruidsfotograaf. Het is fijn om met hem te werken: hij is makkelijk in de omgang, staat open voor suggesties en maakte een mooie reportage. Daarnaast treedt hij niet op de voorgrond; zonder dat je het doorhebt, maakt hij prachtige foto’s. Het contact met hem was ook erg prettig. Een aanrader!


Trouwfotograaf Utrecht

Familie Buist

Zeer tevreden met het mooie resultaat


Trouwen in 2021
Familie Plugge

Persoonlijke touch, houdt rekening met de gasten, flexibel, komt afspraken na, komt ruim op tijd, zeer professioneel, prachtige foto’s en een prachtig fotoboek


Trouwfotograaf Almere
Familie Ramautarsing

“Ronald is stiekem onze familiefotograaf geworden. Super leuke, toffe en professionele fotograaf! Ronald houdt vanaf dag 1 goed contact en is zeer flexibel, wat erg prettig is tijdens de drukke voorbereiding. Wat ook belangrijk is, Ronald komt zijn afspraken na (ook in de afrondende fase) en probeert met je mee te denken. Ronald weet de juiste momenten te vinden om onvergetelijke foto’s te klikken, of het nou een fotoshoot, trouwceremonie of een feest is. Om zijn bijdrage compleet te maken is zijn fotoalbum in houten doos én USB in houten doos de kers op te taart! Wil je kwaliteit, betrouwbaarheid en een fijn gevoel, dan raden wij Ronald zeker aan als jouw fotograaf!”


Bruidsfotograaf Wassenaar
Familie P

Via Hamida Hamerslag kwamen wij in contact met Ronald en wij hebben er geen moment spijt van gehad! Vanaf het eerste moment was er een klik; hij dacht actief mee en geen wensen waren hem te gek. Ronald is punctueel, behulpzaam, flexibel en daarnaast ook erg makkelijk in de omgang. Hij weet precies de juiste momenten vast te leggen en de afwerking van de foto’s zijn fantastisch! De foto’s worden prachtig bewerkt (maar niet te, het blijft natuurlijk) en ze komen in een mooi leren album in een prachtige houten kist. Daarbij kregen wij ook alle foto’s op een USB-stick, ook de stick was geheel in stijl. Ronald heeft oog voor details en wij zouden hem zeker aanraden.


bruidsfotograaf leiden
Familie van Kuijvenhoven

Wij zijn 8 september 2016 getrouwd en Ronald heeft onze bruidsreportage gemaakt. Echt fantastisch. En wat ik zo knap vind, is dat hij precies op het juiste moment, tijdens de ceremonie, de fotos maakte wat heel bijzonder mooie spontane fotos opleverde. Hij is ook een onwijze lieverd die heel prettig en relaxt en zeer proffesioneel werkt. Het boek is prachtig geworden en wij zouden iedereen aanraden om met hem in zee te gaan.


betaalbare bruidsfotografie utrecht
Familie Kriekaard

Erg prettige fotograaf zoal op de dag zelf als de contactmomenten er omheen. Mooi foto’s geschoten en ook een zeer mooi boek afgeleverd, alles is dan ook naar onze wens en verwachting verlopen. Vol lof over deze fotograaf en wij zouden Ronald ook aan iedereen aanbevelen!


Bruidsfotograaf Groningen
Familie Gayadin

Wij zijn lang op zoek geweest naar een fotograaf die bij ons en ons huwelijk zou passen. Uiteindelijk bij kempff terecht gekomen en wat zijn we blij zeg. Lekker relaxed persoon en super mooie foto’s! Ook zijn we helemaal weg van ons album. Zeker de moeite waard om kennis te maken en kijken of het klikt. Bij ons voelde het via Skype al helemaal goed! Dikke aanrader dus!


Kasteel Sypesteyn
Familie Dekker-Hooijer

Communicatie prettig en snel. De shoot vooraf ging heel natuurlijk. Tijdens de ceremonie en het eten was hij “onzichtbaar” op een hele fijne manier. We staan super op de foto’s en konden gewoon onafgeleid genieten. Onze gasten waren ook heel positief over Ronald.


Huwelijksfotograaf Den Haag
Familie van Zufliqar

Echt mega tevreden met onze bruidsfotos! Ronald heeft rekening gehouden met al onze wensen. De samenwerking verliep heel soepel, goed contact gehouden voor de trouwerij tot en met de grote dag. Werd vooral erg gerustgesteld door Ronald en dat kan elke bruid wel gebruiken. Erg leuke spontane fotograaf! Zeker een aanrader!


Bruidsfotograaf Dordrecht
Familie Bahadoer

Vorig jaar zijn wij getrouwd en alle momenten zijn prachtig vastgelegd door Ronald.
De communicatie vooraf zorgde ervoor dat we op de dagen zelf geen zorgen hoefde te maken of alles wel goed ging.
Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen, echt een aanrader!!


Slot Zuylen trouwen
Familie Hemink

Een zeer professionele fotograaf die relaxed flexibel en waar nodig onopvallend met ons mee bewoog. Prachtige foto’s als resultaat!!!


Familie Groot

Wat een fantastisch leuke fotoshoot hebben wij bij Ronald Kempf gehad. Prachtige foto’s zijn gemaakt op een mooie lokatie. Heel professioneel en relax van begin tot eind en prachtige foto’s als resultaat. Ronald SUPER BEDANKT⚘????⚘wij bevelen je zeker aan als topfotograaf.


bruidsfotograaf den haag | Kempff Fotografie
Familie Khoenkhoen

Zonder Ronald was onze bruiloft niet compleet! Behalve dat hij al zijn afspraken nakomt, levert hij geweldig werk! Hij zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak en daardoor de foto’s nog mooier worden! Hij weet de juiste momenten perfect vast te leggen. We hebben zoveel complimenten gehad over hem en de foto’s. Ik raad ieder bruidspaar dan ook aan om Ronald te boeken als fotograaf voor zo’n mooie grote dag.
Komt altijd zijn afspraken na en vindt het helemaal niet erg om extra service te verlenen. Hij arriveert ruim op tijd en vindt het helemaal niet erg om wat langer te blijven. Hij komt met genoeg leuke ideeen en laat alles heel soepel verlopen.


bruidsfotograaf utrecht
Familie van Eekhout

We zijn zeer tevreden over de fotograaf van onze trouwdag. Ronald heeft veel mooie foto’s gemaakt en heeft deze in een mooi album laten zetten. Hij is flexibel en het contact liep goed. Veel leuke ideeën voor de foto’s en erg graag een mooi album van willen maken. Aangezien onze trouwdag verregende en er eigenlijk geen droog moment was, konden we een paar dagen later nog een korte shoot doen met een zon. Bedankt! Wij zijn zeer tevreden met het proces en het eindresultaat.


Bruidsfotograaf Amsterdam
Familie Sitaram

Dankzij Ronald Kempff is onze dag extra speciaal geworden. Een betrokken fotograaf die onze dag prachtig heeft vastgelegd.


Bruidsfotograaf Den Haag
Familie Chandini

Wij hebben voor de selectie van een fotograaf verschillende criteria toegepast. Uiteraard kijk je naar het verleden (het vastgelegde gedeelte van de fotograaf), wat wij naast het professionele gedeelte ook enorm belangrijk vinden is de klik met de fotograaf. Op een van de mooiste dagen in je leven wil je ook leuke mensen om je heen hebben. Ronald van Kempff Fotografie, is een zeer professionele fotograaf, zeer relaxed en makkelijk in de omgang. Ronald Is goed in het uitleggen van zijn visie en ideeën. Bovendien luistert hij goed naar zijn klanten en voel je je als klant zeer op je gemak wat ook weer mooiere foto’s brengt. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen Ronald zeker boeken bij toekomstige gelegenheden….


Trouwfotograaf Utrecht
Na het zien van de mooie foto’s van Ronald op verschillende sites, durfden we het aan. Ronald heeft goed mee gedacht over de verschillende shootlocaties en het plannen van de dag. Ook heeft hij ondanks de coronamaatregelen schitterende foto’s geschoten. We zijn er super blij mee. In het fotoboek -dat je ook bij hem kunt bestellen- waren de foto’s nog mooier dan op ons scherm. Echt een aanrader!

De maanden mei tot en met augustus zijn de populairste maanden om te trouwen. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van mooie foto’s van jullie huwelijk. Heb je vragen of wil je weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, vul dan onderstaand formulier in.

    bruidsfotograaf