fbpx

Partners

Bruidsfotograaf Kempff Fotografie

De dag dat je trouwt is een bijzondere gebeurtenis en een dag om nooit te vergeten. En wanneer je trouwt, dan wil je dat dit een onvergetelijke dag wordt. Deze dag staan jullie centraal en dan wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben.

Inmiddels heb ik meerdere leveranciers leren kennen. Leveranciers met passie voor hun vak en de beste op hun gebied. Zij vinden het net als ik belangrijk om een goede dienstverlening en service te leveren.

Graag wil ik jullie kennis laten maken met leveranciers die dezelfde passie als ik delen voor hun vak.

Photo Booth

Kruu Photo Booth Huren

Alles inclusief

Gratis verzending & ophalen.
Gegarandeerde levering.
1-3 dagen voor jouw bruiloft.
Geen verborgen extra kosten.

Professionele camera & Flitser

Flikkerende feestverlichting?
Geen probleem.
Briljante professionele camera en flitser.
Jullie zien er altijd goed uit.

Website

leem.
Briljante professionele camera en flitser.
Jullie


Praveen Filmstudio

Praveen Film Studio

Praveen Film Studio is gespecialiseerd in multiculturele huwelijken in Nederland en het buitenland. Zij hebben ervaring met het filmen van huwelijken, verjaardagen, evenementen, bedrijfsjubileum, bedrijfsfilms, gender reveal shoots en doopfeesten.

Website


WGTP EVENTS

WGTP EVENTS

Uw partner voor evenementen en organisatie
Unieke organisatie voor uw evenementen, feesten en persoonlijk afgestemd op u en uw gasten. Uw bedrijfsopening die een boodschap ademt, evenementen als onderdeel van uw groei ambitie, exclusieve bruiloftsfeesten, het is allemaal mogelijk. Wij nemen alle organisatorische zorgen uit handen en creëren met passie uw evenement.

Website


trouwen in utrecht

De Top Trouwspecialisten uit Utrecht

De trouwleveranciers uit Utrecht is een initiatief van verschillende ondernemers uit Utrecht. Alle deelnemers bieden producten of diensten aan om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. En zij hebben een aantal aspecten gemeen.

Top Trouwspecialisten Utrecht

  • Zij bieden een uitstekende dienstverlening
  • Daarnaast een uitstekende service
  • Zij zijn allen gevestigd in Utrecht
  • Zij hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied
  • De Top Trouwspecialisten hebben een passie voor hun vak.

 

Website


Videografie

Visser Videografie

Mijn style is vlot, oog voor detail, en creatief! Op de dag zelf probeer ik zo veel als mogelijk op de achtergrond te blijven zodat ik uw spontane momenten vast kan leggen die ik later met veel aandacht bewerk in uw video. Ik werk met 2 camera’s tijdens de Ceremonie en het feest!

Website


Trouwauto Utrecht

Trouwauto Maarssen

Laat u op één van de mooiste dagen van uw leven vervoeren in een echte Engelse klassieker. Trouwauto-Maarssen biedt u de mogelijkheid vervoerd te worden in een perfect gerestaureerde donkerblauwe Rolls-Royce Silver Cloud II.

Website


Bruiloftband

Feestband Sexual Chocolate

Live muziek nodig voor jouw feest, bruiloft of evenement? Sexual Chocolate bezorgt jou een onvergetelijke avond en maakt van jou evenement een spektakel.

Sexual Chocolate is een show & entertainment band uit Utrecht en omgeving. De band mag “allround groovy” genoemd worden met haar Caribische klanken . De swingende Soca, Merengue, Salsa, Zouk, Kaseko, Top40, Funk and Soul zorgen ervoor dat de dansvloer maximaal gevuld is.

Website


Trouwvideograaf

Trouwvideograaf YourLoveStory

YourLoveStory specialiseert zich in het maken van prachtige video’s op een storytelling cinematische wijze. Het vertellen van jullie persoonlijke verhaal in combinatie met prachtige beelden en geluid is ons sterktepunt

Website


R Decoration
R-DECORATION, UW BALLONNEN SPECIALIST en voor uw Photobooth!

Gaat u trouwen? Heeft u een receptie, verjaardag, babyshower of wilt u iemand verrassen?
Dan bent u bij R-Decoration partydecor aan het juiste adres.

R-Decoration partydecor kan u ruimschoots adviseren over de versiering van uw feest van tafeldecoraties tot dansopening. Uiteraard verzorgen wij ook decoraties voor bijvoorbeeld winkelopeningen, bedrijfsfeesten, speciale feestdagen, beurzen en evenementen groot en klein. Bij R-Decoration bent u altijd aan het juiste adres. Wij verzorgen alles tot in de puntjes!

Tevens leveren wij een unieke Photobooth met uitstekende foto kwaliteit en de juiste belichting. Voor een feestelijke uitstraling leveren wij een gouden achtergrond. Aan props hebben wij ook gedacht, brilletjes, hoeden, pruiken etc. Foto’s worden voorzien van uw logo, namen en datum.

Website


Herenconfectie Utrecht

JOUW EXCLUSIEVE KLEDING

Welkom bij NEW TAILOR. Als jij op zoek bent naar mooie kleding op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 1997 zijn wij in Utrecht en Amsterdam de inspirerende en leuke kleermakerij waar al heel veel vaste klanten hun jasje, pak, overhemd, broek etc. laten maken. Zij doen dit omdat onze kleding speciaal voor hen gemaakt is en het samenstellen met ons een heel leuk proces is. Het zorgt ervoor dat die kleding fijner, persoonlijker, duurzamer en mooier is.

Website


Bruiloft decoratie

Weddingwish

Iedereen koestert een droom als het gaat om de mooiste dag van je leven. Deze mooie trouwdag is een uiting van jullie liefde voor elkaar, en die liefde moet dan ook centraal staan. Wat je wens ook is, WeddingWish helpt je om deze te laten uitkomen!

Jullie hebben besloten dat jullie gaan trouwen. Laat het huwelijk maar beginnen zou je zeggen! Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Alles moet perfect zijn en dat is logisch. Daar helpt WeddingWish graag bij. Je wilt natuurlijk dat de locatie er prachtig uitziet en helemaal naar jullie smaak. Voor gehele zaaldecoratie kun je contact met ons opnemen.

Zijn jullie op zoek naar unieke trouwbenodigdheden zoals een mandap wat ook wel maroh wordt genoemd, een bruidsbank of bruidsstoelen en een weddingstage? Of de accessoires zoals trouwkaarten en bedankjes, dan kunnen jullie bij ons terecht.

Hiernaast bieden wij ook bediening en service aan. Wij nemen alles voor jullie uit handen!

Website


Trouwauto's

Trouwauto’s Route 66

Wij zijn een team dat erg houdt van oldtimers en wij willen graag iedereen mee laten genieten van de schoonheid van de jaren ’50 en eerder. Als chauffeur en aanspreekpunt van Trouwauto’s Route 66, wil ik jullie graag wat meer over mezelf en het bedrijf vertellen.

Website


Weddingplanner

Weddingplanner Hamida Hamerslag

OUR LOVE INGREDIENTS

Samen met mijn team hebben wij de mooiste Weddings & Celebrations mogen verzorgen. Wat jouw wensen ook zijn: organiseren, coördineren, plannen, stylen, ontzorgen en ondersteunen is wat wij graag doen.

Zonder zorgen en zonder stress.

Gedetailleerd tot uiterste perfectie.

Persoonlijk en betrokken.

Dat zijn mijn ingrediënten voor het creëren van unieke en passende concepten voor elke Wedding of Celebration!

LETS CREATE BEAUTIFUL MOMENTS

Website


trouwen kunst

Laat van jouw foto een uniek kunstwerk maken! Studio Blomm

Laat je verrassen met een uniek kunstwerk van jouw foto! Jij levert de foto aan, Studio Blomm doet de rest. Heb je nog een foto in een oude doos liggen of onlangs een mooie selfie gemaakt? De vintage stijl in combinatie met een uniek, handgemaakt productieproces maakt van iedere foto een pareltje aan de muur.

Website