fbpx

Partners

Bruidsfotograaf Kempff Fotografie

Je trouwt maar één keer in je leven en sommige misschien wel twee of drie keer. En wanneer je trouwt dan wil je dat dit een onvergetelijke dag wordt. Deze dag staan jullie centraal en dan wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is. Deze dag geven jullie elkaar het ja woord en is het een leuke dag met familie en vrienden.

Inmiddels heb ik meerdere leveranciers leren kennen die service hoog in het vaandel hebben staan. Vooraf maken jullie duidelijk afspraken en tijdens de huwelijksdag worden deze afspraken ook nageleefd, zodat het een onvergetelijke dag wordt.

Graag wil ik jullie kennis laten maken met leveranciers die dezelfde passie als mij delen en service hoog in het vaandel hebben staan.

Trouwauto's

Trouwauto’s Route 66

Wij zijn een team dat erg houdt van oldtimers en wij willen graag iedereen mee laten genieten van de schoonheid van de jaren ’50 en eerder. Als chauffeur en aanspreekpunt van Trouwauto’s Route 66, wil ik jullie graag wat meer over mezelf en het bedrijf vertellen.

Website


Bruiloft decoratie

Weddingwish

 

Iedereen koestert een droom als het gaat om de mooiste dag van je leven. Deze mooie trouwdag is een uiting van jullie liefde voor elkaar, en die liefde moet dan ook centraal staan. Wat je wens ook is, WeddingWish helpt je om deze te laten uitkomen!

Jullie hebben besloten dat jullie gaan trouwen. Laat het huwelijk maar beginnen zou je zeggen! Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Alles moet perfect zijn en dat is logisch. Daar helpt WeddingWish graag bij. Je wilt natuurlijk dat de locatie er prachtig uitziet en helemaal naar jullie smaak. Voor gehele zaaldecoratie kun je contact met ons opnemen.

Zijn jullie op zoek naar unieke trouwbenodigdheden zoals een mandap wat ook wel maroh wordt genoemd, een bruidsbank of bruidsstoelen en een weddingstage? Of de accessoires zoals trouwkaarten en bedankjes, dan kunnen jullie bij ons terecht.

Hiernaast bieden wij ook bediening en service aan. Wij nemen alles voor jullie uit handen!

Website


Videografie
Visser Videografie

Mijn style is vlot, oog voor detail, en creatief! Op de dag zelf probeer ik zo veel als mogelijk op de achtergrond te blijven zodat ik uw spontane momenten vast kan leggen die ik later met veel aandacht bewerk in uw video. Ik werk met 2 camera’s tijdens de Ceremonie en het feest!

Website


trouwen kunst

Laat van jouw foto een uniek kunstwerk maken! Studio Blomm

Laat je verrassen met een uniek kunstwerk van jouw foto! Jij levert de foto aan, Studio Blomm doet de rest. Heb je nog een foto in een oude doos liggen of onlangs een mooie selfie gemaakt? De vintage stijl in combinatie met een uniek, handgemaakt productieproces maakt van iedere foto een pareltje aan de muur.

Website


Trouwvideograaf

Trouwvideograaf YourLoveStory

YourLoveStory specialiseert zich in het maken van prachtige video’s op een storytelling cinematische wijze. Het vertellen van jullie persoonlijke verhaal in combinatie met prachtige beelden en geluid is ons sterktepunt

Website


WhatsApp WhatsApp bericht