• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Pre-wedding foto’s op trouwkaarten

Pre-wedding foto’s op trouwkaarten

De liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd, je bent nu verloofd en om deze speciale verlovingstijd vast te leggen is een pre-wedding shoot perfect! Een pre-wedding fotoshoot, ook wel een loveshoot genoemd, is een fotoshoot waarbij het pas verloofde stel foto’s laat maken op een romantische locatie. Deze pre-wedding foto’s hebben namelijk meerdere voordelen! 

Zo maak je al kennis met de fotograaf die jullie daadwerkelijke trouwfoto’s gaat maken. Als het resultaat van de pre-wedding foto’s helemaal naar jullie smaak is, hoef je je ook geen zorgen maken om de trouwfoto’s, deze fotoshoot zal heel relaxed verlopen! Ook kunnen er tijdens de pre-wedding shoot vast ideeën worden opgedaan voor de foto’s die jullie als man en vrouw zullen maken! 

Originele trouwkaart 

Als de pre-wedding foto’s helemaal perfect zijn geworden kan je er talloze kanten mee op! Je kunt ze natuurlijk gebruiken voor de uitnodiging van jullie bruiloft voor een originele trouwkaart. Maar denk ook aan de bedankjes zodat deze bij de uitnodigingen passen. Ook zouden de foto’s als prachtige decoratie kunnen dienen op jullie bruiloft. En last but not least: het is de perfecte herinnering aan deze mooie en bijzondere tijd. 

Romantische fotoshoot

Voor het beste resultaat heb je natuurlijk een goede, professionele fotograaf nodig. Doe de nodige research en kies niet de eerste de beste uit. Kijk goed naar de stijl van de fotograaf en of die aansluit bij het idee dat jij hebt voor jullie pre-wedding shoot. Ook is het een idee om een moodboard van te voren te maken, zodat je de fotograaf precies kan laten zien wat je voor ogen hebt. Bedenk ook vast van te voren welke locatie je aanspreekt. Creëer een romantische setting in de natuur of tijdens zonsondergang. Kies voor matchende kleding om het geheel compleet te maken.

Oefen alvast voor je trouwfoto’s en ga voor een pre-wedding fotoshoot! Perfect voor jullie trouwkaart. LocoMix is de expert op het gebied van originele trouwkaarten, zo ook trouwkaarten met pre-wedding foto’s! Kijk op onze website of neem contact op met onze medewerkers voor vrijblijvend advies. 

pre-weddingfoto shoot