• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Parseh & Renou | Huwelijksfotograaf Utrecht

Huwelijksfotograaf Utrecht

huwelijksfotograaf, bruidsfotograaf, trouwfotograaf

9 April 2016 vond het sprookjes huwelijk plaats van het kersverse bruidspaar Parseh & Renou.

Huwelijksreportage

Voor de huwelijksreportage mocht ik de locaties selecteren,  daarvoor had ik de Metaalkathedraal uitgezocht in Utrecht. Renou ken ik al een aantal jaren, dus ze had het volledige vertrouwen in mijn keuze. Oorspronkelijk is dit een kerk uit 1857. Voor de reportage hebben we gebruik gemaakt van de zaal Hemelrijck, dit is het ” plafond ” van de kerk, waar later een vloer is geplaatst. De oorspronkelijke ornamenten zijn nog aanwezig en de zaal vult zich met prachtig strijklicht.

Maximapark

Vervolgens zijn we naar het Maximapark in Utrecht gereden. Dit is bekend terrein voor mij, want dit is letterlijk in mijn achtertuin. En alsof het zo had moeten zijn: de zon scheen, een blauwe lucht met een prachtig wolkenveld.

Feestlocatie de Grace Kelly

De ceremonie bevond zich op het partyschip de Grace Kelly, deze was aangemeerd naast de Erasmusbrug. Voor een huwelijksfotograaf is dit natuurlijk een bijzondere locatie. Omstreeks 20:45 vertrokken we met alle gasten en begon het feest, varend door de haven van Rotterdam. Omstreeks 00:00 waren we terug bij de kade en hebben we kunnen genieten van de opzwepende muziek van DJ Michael Mendoza om het feest af te sluiten.

Dit was een heel bijzondere dag en ik wens Parseh en Renou alle geluk en liefde van de wereld toe.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kempff

 

Bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf Den Haag

 

bruidsfotograaf

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.