• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Destination Wedding

Destination Wedding of Trouwen in het buitenland

Trouwen in Italtië, Trouwen op Ibiza of Trouwen op het strand van Bali.

Willen we dat niet allemaal: Trouwen in het buitenland. Een huwelijk in de wijngaard van Zuid Frankrijk, of wellicht een stedentrip naar New York of het strand van Bali. Oftwel een Destination Wedding……

 

Foto reportage

‘s Ochtends heerlijk wakker worden en begint de dag ontspannen met een heerlijk ontbijtje. Want vandaag is de speciale dag, je gaat Trouwen. Na vele maanden aan voorbereiding is het zover. Met je voeten in het zand, een heerlijk zomerbriesje, loop je in het bijzijn van je familie en vrienden naar het altaar. Een fotoreportage gemaakt in een olijfgaard, of aan de voet van een vulkaan, een rijstveld op Bali.

trouwen in het buitenland

Dromen worden werkelijkheid

Waar jullie ook naartoe gaan, Kempff Fotografie gaat graag met jullie mee. Want is het niet prettig om deze speciale dag te laten fotograferen door een Nederlands sprekende fotoraaf. Een fotograaf die prachtige beelden weet te maken, waar je eenvoudig mee kunt communiceren en zorgt voor het vastleggen van die mooie herinnering.

trouwen ibiza

 

trouwen in het buitenland

 

 

Mocht je eventueel vragen hebben of vragen of mijn werkwijze? Vul onderstaand formulier in en ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

 

 

Trouw Fotograaf

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.