Over Ronald

DE BRUIDSFOTOGRAAF UIT UTRECHT | KEMPFF FOTOGRAFIE

Bruidsfotograaf word je niet zomaar, dat is een roeping.
Met de geboorte van zijn kinderen kocht Ronald zijn 1e digitale spiegelreflex camera. Na een tijd van fotograferen van feestjes en vakanties, besloot hij privé workshops te volgen bij een mode fotograaf.

Een jaar later leerde hij één van de beste bruidsfotografen van Nederland kennen en mocht stage lopen. Hij kreeg een kijkje in de wereld van bruidsfotografie en wist direct: Bruidsfotografie is mijn roeping. Hij werd lid van de Masters of Photographers en daar kwam hij in contact met de beste fotograaf van Nederland. Om de mooiste foto’s te maken, startte hij een coachingstrajrect van een jaar, aansluitend met een workshop Bruidsfotografie in Italië. Hij wilde geen bruidsfotograaf worden, maar de beste bruidsfotograaf van Nederland.

ROMANTIC STORYTELLER
Zijn stijl kun je het beste omschrijven als romantisch en het vastleggen van alle bijzondere momenten van jullie verhaal. Onopvallend en onzichtbaar zal hij jullie dag creatief en met een unieke stijl fotograferen. Ronald wordt iedere keer weer blij en gelukkig om de liefde voor een bruidspaar te mogen vastleggen.

Fotograaf Utrecht

beste bruidsfotograaf

Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is? Vul dan onderstaand formulier in.


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

WhatsApp WhatsApp bericht