• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Wedding

Bruidsfotografie

 

Ieder huwelijk is weer anders, want iedereen heeft andere wensen. Daarom is bruidsfotografie 100% maatwerk en wordt deze dag speciaal naar jullie wensen gepland.

Bruidsfotograaf Groningen

 

Professioneel

Bruidsfotografie is een investering voor later. Daarom vind ik het belangrijk dat er een uitgebreid kennismaking gesprek plaats vindt. Dit is het moment om elkaar te leren kennen en waar ik jullie mogelijk van tips kan voorzien. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel meegemaakt en dat ik met jullie kan delen.

 

beste bruidsfotograaf

Kempff Fotografie werkt uitsluitend met professionele Canon apparatuur. Op een bruiloft tref je mij met twee camera’s. Wat nou als 1 camera kapot gaat? Er wordt van alle foto’s een back up gemaakt op verschillende servers. Zodat ik ten alle tijden verzekerd ben van de juiste opslag. Want wat nou wanneer de server crasht.

Bruidsfotograaf Amstelveen

Kempff Fotografie is aangesloten bij de MPN: Masters Of Photography. Een netwerk van meer dan 80 professionele fotografen. Altijd voorzien van een back up fotograaf.

trouwen fotograaf

 

Trouwalbum

Een trouwalbum is natuurlijk de kers op de taart. Alle mooie momenten gefotografeerd en deze foto’s verdienen toch een prachtig album. Alle foto’s krijg je geleverd op een USB stick.  Om de dienstverlening compleet te maken, lever ik handgemaakte albums van hoogwaardige kwaliteit.

 

 

trouwfotograaf

Vragen?

Mocht je eventuele vragen hebben, wellicht over mijn werkwijze? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

bruidsfotograaf | kempff fotografie

 

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.