• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Tarief

Tarief Bruidsfotografie | Kempff Fotografie

 

Een investering voor later

Bruidsfotografie is een stukje maatwerk en dat wil je tot in de puntjes geregeld hebben. De mooiste dag van je leven vliegt aan je voorbij en wat overblijft… Een vieze jurk, pijnlijke voeten en herinneringen. Met Kempff Fotografie investeer je in die unieke herinnering voor later. De mooiste herinneringen gebundeld in een handgebonden album, om door te geven aan je kinderen of kleinkinderen.

Bruidsfotografie is een investering waar je jaren van kunt genieten. Het moment dat de bruidegom zijn bruidje voor het eerst ziet… Papa die zijn dochter weggeeft… Elkaar het ja-woord geven… De 1e kus als man en vrouw… Oma die een traantje wegveegt… De openingsdans…

Tijdens een huwelijk zijn er veel bijzondere momenten en emoties. Al die mooie momenten wil je natuurlijk professioneel en creatief vastgelegd hebben.

Pakketten starten bij 1.400 euro op basis van 6 uur inclusief een handgebonden album

Destination Wedding | Trouwen in het buitenland

Jullie gaan trouwen in het buitenland en willen toch alles professioneel gefotografeerd hebben… Het is toch prettiger dat een Nederlands sprekende fotograaf alles fotografeert. Leuk en ik ga graag met jullie mee om het avontuur vast te leggen. Natuurlijk hebben jullie daar vragen over, zoals de werkwijze en de eventuele kosten ( laat je verbazen ). Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend informatie gesprek.

Publicatie

Je hebt liever niet dat de foto’s gepubliceerd worden. Bijvoorbeeld op mijn website, beurzen of social media. Geen probleem, ook dat is een optie die we meenemen in jullie maatwerk afspraak.

Videografie

Je wilt ook de bruiloft vastgelegd hebben op video. Dan kan ik Yoshua van Yproductionsvideos van harte aanbevelen. Yoshua legt alles op een unieke manier vast en zijn motto luidt: Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, een video zegt meer dan 1000 beelden. Wanneer je ons beide boekt, dan ontvang je EUR 100 korting.

Neem contact op voor een vrijblijvend informatie gesprek en ik informeer je naar de voordelige tarieven.

 

betaalbare bruidsfotografie utrecht

Bruidsfotografie Utrecht | Kempff

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.