• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

William & Roelfke | Bruidsfotograaf Culemborg & Leerdam

Bruidsfotograaf voor Culemborg & Leerdam| Kempff Fotografie uit Utrecht

William & Roelfke

Kennismakingsgesprek

Ik ontving een telefoontje van Roelfke voor een kennismakingsgesprek. Want ze had mijn gegevens van een collega ontvangen. Roeflke wilde namelijk trouwen met haar grote liefde William.

De reportage

Het was voor mij ook een bijzondere dag, want 10 geleden was ik ook getrouwd in Culemborg. We hadden afgesproken bij de Lek en dit is een prachtige locatie voor een reportage. We hadden het geluk, dat het 1e half uur de zon scheen. Maar we waren net op tijd en hebben er een mooie reportage van kunnen maken.

De ceremonie

De ceremonie was ook weer bijzonder. Want 10 geleden had dezelfde ambtenaar van de burgerlijke stond, mijn huwelijk voltrokken. William & Roelfke hadden voor elkaar de trouwbeloftes voorgedragen en dit is iedere keer toch weer heel bijzonder.

Ik wens het bruidspaar nog veel geluk en gezondheid toe.

Bruidsfotografie Utrecht | Kempff Fotografie