• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Publicaties

De beste bruidsfotografen uit Utrecht | Kempff Fotografie

  • Publicatie per 1 December 2016 van ZankYou het grootste internationale bruiloften magazine.

De beste bruidsfotografen uit Utrecht

We hebben weer een ´best-of´ post en dit keer mogen we jullie voorstellen aan de door-ons-uitgekozen meest unieke fotografen uit Utrecht! Wij vinden het één van de leukste onderdelen van de week, het op zoek gaan naar originele fotografen die weten hoe ze een bruiloft weten vast te leggen met de meest prachtige details. Zij zullen geen enkel bijzonder moment over het hoofd zien. Wat is toch het prachtig om shoots voorbij te zien komen en de blogs te lezen van fotografen waarin zij de liefde van een bruidskoppel zo mooi weten weer te geven. Dit keer zijn wij op zoek gegaan naar de fotografen die gevestigd zijn in Utrecht. Wij, de redactie van Zankyou, weten het wel als onze grote dag eraan gaat komen uit welke top fotografen we moeten kiezen!

Kempff Fotografie | Bruidsfotograaf uit Utrecht

Met zijn grote liefde voor bruidsfotografie legt fotograaf Ronald Kempff zijn hart en ziel in iedere foto. Zijn stijl is omschreven als romantisch, creatief, ongedwongen en spontaan. Hij is een fotograaf waarbij jij je op je gemak voelt. De fotoshoot moet vooral leuk zijn en met een vleugje humor resulteert dit in een mooi resultaat. Geef hem jullie wensen voor de shoot en hij zal ervoor zorgen dat jouw wensen ook echt uit zullen komen! Ronald: ”Vanaf de voorbereidingen tot aan het feest, zal alles gefotografeerd worden. Ik zal er dan ook alles aan doen om jullie op een zo natuurlijk mogelijk manier te fotograferen.”

 

  • Publicatie per 5 november 2017 Magazine Imagine door MPN fotografen ( Master Photographers Network ). Met als thema uitdaging.
    Jaarlijks online magazine door MPN fotografen, vol met inspiratie, tips & tricks, award winnende fotografie en meer.

Master Photographers Network is een netwerk van professionele fotografen die met name werkzaam zijn in de portret-, bruids-, en bedrijfsfotografie. Master Photographers Network komt voort uit een bundeling van de vooraanstaande fotografen organisaties DIPP en Colour Art Photo.

Het beste van het 20-jarige gedachtegoed van de DIPP en Colour Art dient als basis voor ons nieuwe netwerk. Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ‘de oude rotten in het vak’ en omgekeerd kunnen de ‘routiniers’ geïnspireerd raken door de frisse ideeën van de ‘nieuwkomers’.

 

  • Publicatie per 11-11-2017 van ZankYou Bruiloften.

 

De Beste Trouwfotografen van Utrecht

Trouwen draait niet alleen om die ene grote dag: je wil er later met veel plezier op terugkijken. Een goede bruidsfotograaf legt de mooiste herinneringen en emotiesvan jouw grote dag vast in het trouwalbum. Bij het doorbladeren valt je oog op de details die je op de grote dag niet kon overzien en komen de emoties weer naar boven. Dit gevoel bereik je alleen door een goede bruidsfotograaf in te schakelen. Om je op weg te helpen, hebben wij de beste bruidsfotografen van Utrecht op een rijtje gezet!

Kempff Fotografie

De stijl van Kempff Fotografie is te omschrijven als romantisch, uniek, sfeervol, creatief en vooral spontaan. Dit doet hij vanuit zijn passie: “een foto maak je niet met een simpele klik, maar die maak ik met mijn hart en de grootst mogelijke passie.” Bij Kempff investeer je in een stukje maatwerk met een handgebonden album. “Want wat overblijft na het huwelijk, zijn pijnlijke voeten, een vieze jurk en heel veel herinneringen. Die herinneringen wil je natuurlijk professioneel en met de grootste zorg vastgelegd hebben.”

 

bruidsfotograaf | kempff fotografie