• +31 (0)6 47542971
  • info@kempff-fotografie.nl

Awards

Award winning Bruidsfotograaf uit Utrecht

Award winning bruidsfotograaf | huwelijksfotograaf |trouwfotograaf

Je gaat trouwen en dat is natuurlijk heel bijzonder. Er gaat soms maanden of jaren vooraf om alles te plannen. En uiteindelijk is het zover…. De huwelijksdag, je gaat trouwen.

Herinneringen

Er gebeurt heel veel op een dag. Mama die je helpt met de laatste knoopjes van je jurk, het ja woord, de ringen, de foto reportage en het aansnijden van de taart. Na het huwelijk blijft over, pijnlijke voeten, een vieze jurk en die vele herinneringen. Met Kempff Fotografie investeer je in die bijzondere momenten en herinneringen. Alle bijzonderen momenten gefotografeerd en gebundeld in een handgebonden album. Een album die je kunt doorgeven aan je kinderen of kleinkinderen.

Awards

International Wedisson Award for International Wedding Photography

Wedisson is een netwerk voor getalenteerde fotografen uit de hele wereld. Foto’s worden geselecteerd op basis van creativiteit en het vertellen van een krachtig verhaal in 1 foto. Wedisson is een internationale bruidsfotografen wedstrijd, en eens per maand wordt een selectie gemaakt van de beste foto’s.  Minder dan 5% van de foto’s worden geselecteerd door de vakjury

 

 

Beste Bruidsfotograaf

 

Award Winning Fotograaf

 

Fotograaf Utrecht

 

Award Winning Bruidsfotograaf


Beste Trouwfotograaf